Onder Instellingen → App → Urenregistratie app bepaal je welke mogelijkheden gebruikers hebben binnen de Urenregistratie app en hoever zij terug kunnen kijken naar eerdere registraties.
Mag urenregistratie aanpassen
Wanneer deze optie is ingeschakeld, mag de gebruiker bestaande urenregistraties vanuit de app aanpassen. Staat deze instelling uit, dan kunnen reeds geregistreerde uren niet vanuit de app worden gewijzigd.
Maximaal teruguitkijken
Hier stel je in hoeveel dagen een gebruiker in de Urenregistratie app terug kan kijken naar eerdere urenregistraties.
Bijvoorbeeld: wanneer hier 7 dagen wordt ingesteld, kan de gebruiker registraties van maximaal zeven dagen geleden bekijken.
Bij een waarde van 0 dagen kan de gebruiker niet terugkijken naar registraties van eerdere dagen.
Instellingen opslaan
Klik na het wijzigen van de instellingen rechtsonder op Opslaan om de instellingen voor de Urenregistratie app toe te passen.
