App – Projecten app

Contents

    Onder Instellingen → App → Projecten app bepaal je hoe medewerkers hun projecten en gewerkte uren binnen de Projecten app kunnen bekijken en registreren.

    Werknemers moeten ingevulde uren in de app bevestigen
    Wanneer deze optie is ingeschakeld, moeten werknemers de geregistreerde uren in de Projecten app zelf bevestigen. Hiermee wordt vastgelegd dat de werknemer de ingevoerde uren heeft gecontroleerd en akkoord heeft bevonden.

    Werkdagen

    Maximaal teruguitkijken
    Hier stel je in hoeveel dagen een werknemer vanuit het projectenscherm terug kan kijken. Hiermee bepaal je hoe ver in het verleden projecten en werkdagen in de app beschikbaar zijn.

    Maximaal vooruitkijken
    Hier stel je in hoeveel dagen een werknemer vanuit het projectenscherm vooruit kan kijken. Hiermee bepaal je hoe ver toekomstige projecten en werkdagen zichtbaar zijn.

    Deze twee instellingen bepalen samen de periode die een werknemer vanuit het projectenscherm kan bekijken.

    Instellingen opslaan

    Klik na het wijzigen van de instellingen rechtsonder op Opslaan om de instellingen voor de Projecten app toe te passen.